tisdag 3 april 2007

Välkommen till UPC Blogg!

Hej och välkommen till UPC Blogg!

UPC Blogg har för avsikt att informera och engagera sina läsare genom att behandla aktuella frågeställningar och debatter inom fältet pedagogik i högre utbildning. Tanken är att flera av oss på UPC kommer stå som författare till den här bloggen som till en början kommer att likna mer ett nyhetsbrev. För att prenumerera på UPC Blogg klickar du på den orangea symbolen i högerspalten (läs mer om hur det går till här). Du hittar även länken till UPC Blogg via vår vanliga hemsida.

Våren är här och det är hög tid att söka till höstens UPC-kurser, sista anmälningsdag för detta är 11 maj. UPC har även ett par workshops kvar under våren för er som är intresserade. Den ena vänder sig till dig som påbörjat en pedagogisk meritportfölj men vill få en fördjupad kunskap om hur du ska gå vidare. Datum för denna workshop är 16 maj. Den andra är en två delad workshop i Podcasting med start 17 april.

Slutligen vill jag ge er ett hett tips. Thomas Fritz håller ett aktuellt seminarium med titeln Homo Zappiens – konsekvenser för högre utbildning? i morgon vid lunchtid. UPC bjuder på lunchmacka med dryck till de som anmäler sig senast 3 april (idag).

Njut av sol och vår!

Eva Svedmark
Pedagogisk konsult, UPC


--- Från och med skrivande stund har NewsCUT upphört och är ersatt av UPC Blogg. Tidigare prenumeranter av NewsCUT kommer att få UPC Blogg skickade till sig som nyhetsbrev tills dess att de själva avsäger sig prenumerationen. ---

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och grattis till UPC blogg - det ska bli intressant att läsa vidare här. Blir det återkoppling till UPC seminarier och kurser blir det mer användbart.

Mona Fjellström sa...

Hej Eva!

Jättesnyggt, trevligt och proffsigt! Vilket lyft för UPC.

Hälsningar
Mona

Anonym sa...

Jag trodde att jag skulle bli först med en kommentar men ni hann före
:-)
Mycket proffsigt med blogg, grattis UPC.